مشاوره حقوقی رایگان - قرارداد با کسی که فوت کرده

اجاره نامه ای بابت سرقفلی با صاحب ملک مغازه نوشته شده که قبل از امضای در دفترخونه فوت میکنه آیا اجاره نامه باطل می‌شود و دیگر صحتی ندارد ؟
و بعد از مدتی اجاره نامه ای توسط دادگاه تنظیم میشه و توسط اجراییه دادگاه حکم به بنام زدن مغازه به طرف مقابل می‌شود حالیه در اجاره نامه ای که توسط دادگاه تعیین شده اجاره نامه صاحب ملک باطل است ؟

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

اگر اجاره نامه حتی اگر عادی باشد منعقد شده فیمابین طرفین و قائم مقام آنها لازم الرعایه است منظور شما از اجاره دادگاه مشخص نیست

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

در صورت فوت به وراث و قایم مقام قانونی ان انتقال می‌یابد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
اجاره نامه ایی که قبل از امضا مالک فوت کرده اعتبار ندارد چون امضایی نشده واجاره نامه ایی که با حکم دادگاه ملزم به تنظیم سند شده هرچند مالک فوت نموده است وراث وی مکلف به امضا خواهند بود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود در صورت فوت به وراث و قایم مقام قانونی ان انتقال می‌یابد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام اگر اجاره نامه دارای امضا نباشد ، اصلا سند محسوب نمیشود و هیچ ارزشی ندارد
و اجاره نامه ای که توسط دادگاه تنظیم میشود دارای اعتبار است و وراث مالک باید آن را امضا نمایند