مشاوره حقوقی رایگان - وظایف قانونی تک پسر ارشد

با سلام خدمت اساتید محترم

بنده با توجه به مطالعاتی که نسبت به حق و حقوقم در قانون به عنوان تک پسر ارشد که دارای سه خواهر کوچکتر هستم در سایت‌های مختلف مطالب متفاوتی رو مطالعه کردم لذا مصدع اوقات شدم تا دقیق‌تر نسبت به وظایف و تکالیف قانونی و شرعی خودم مطلع باشم تا از ورود هرگونه ضرر مادی و معنوی به خانواده ممانعت نمایم.

چنانچه اگر جزئیات کامل ارائه شود که موجبات امتنان بنده را فراهم خواهد ساخت در غیر این صورت اگر به صورت عنوانی بنده را به منبع یا مرجع خاصی بجهت کسب اطلاعات و جزئیات  لازم نسبت به موضوع ارجاع دهید از شما سپاسگزارم.

1. به عنوان تک پسر ارشد آیا وظایف قانونی متوجه بنده هستش که در صورت عدم انجام آنها به عنوان متخلف محسوب شوم؟

2. چگونه می‌توانم مدیر اموال شوم? مبتنی بر اینکه مابقی توان رعایت قبطه خودشان هم ندارند

3.آیا قراردادهایی که از دو سال قبل نسبت به اجاره املاک متوفی اقداماتی صورت گرفته باشد ولی در حال حاضر که حدوداً 20 روز  از فوت موجر می‌گذرد و هیچ اجاره نامه رسمی بین مستاجران و موجر منعقد نشده تکلیف بنده به چه شکل می‌باشد?

4.با توجه به موقعیت بنده در خانواده به عنوان تک پسر ارشد ولی دم نسبت به مادر بعد از فوت پدر آیا دارای وظایفی نیست هستم یا خیر?

5. اگر چنانچه قصور پزشکی نسبت جان مادرم صورت پذیرفته باشد که منجر به فوت ایشان شده باشد اقداماتی که بنده قانوناً می‌توانم انجام دهم چیست اعم از شکایت کیفری و حقوقی‌و غیره مبتنی بر محرز بودن قصور پزشکی و نقش دیگر وراث نسبت به این اقدامات چیست؟

6. اگر چنانچه بی اطلاع بنده هزينه ای صرف شده باشد مبنی بر پرداخت زیر میزی به دکتر مقوم به 300میلیون تومان الان دیگر وراث آن را از اموال متوفی برای ادای دین متوفی برداشت کنند یا خیر آیا زیرمیزی جز دیون متوفی محسوب می‌شود یا خیر؟

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .تماس بگیرید تا بطور مفصل به سوالات پاسخ دهیم امکان مشاوره به این صورت نیست

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
شما باید ابتدا درخواست انحصار وراثت را مطرح نمایید
طبق قانون اگر پدر و پدربزرگ پدری در قید حیات نباشند و خواهران شما محجور باشند شما میتوانید دادخواست تعیین قیم را نمایید

طبق مفاد قرارداد اجاره باید عمل گردد و در پایان قرارداد ، مورد اجاره را تحویل بگیرید

در صورت تمکن مالی شما مکلف
هستید که نفقه مادر را پرداخت نمایید

شکوائیه قصور پزشکی مطرح نمایید

بله دیون متوفی باید پرداخت گردد