مشاوره حقوقی رایگان - حقوق موجر و مستاجر

زمانی که موجر در طول حیاط خودت فقط مالک منافع زمین کشاورزی باشد به چه معنا هست؟ آیا با توجه به این متن در قانون مدنی ماده 497 و به عنوان عقد قرارداد مطابق عمر مالک اشاره شده و با توجه به مساله صلح عمری که دقیقا نمیدونم چطوری ملک رو صلح عمری میکنن ایا جایی باید ذکر بشود یا نه و زمین بعد فوت موجر به وراث برسد باز هم اجاره نامه باطل نمیشود؟

پاسخ ها :

اجاره نامه در صورت فوت موجر ماده 497 قانون مدنی اجاره نامه موجر مستاجر اجاره