مشاوره حقوقی رایگان - اجبار مرد به بچه دار شدن

با سلام. من 37 سالمه و خانمم 36 سال. 6 ساله ازدواج کرده ام و بچه دار نمیشیم. از نظر دکتر هر دوتامون سالم هستیم و باید به صورت طبیعی بچه دار بشیم، حتی دو بار IUI ( انتقال اسپرم سالم و شستشو داده شده به رحم زن) انجام دادیم. اکنون که اختلاف خانوادگی شدید پیدا کردیم اولا با توجه به اینکه الان من دیگه اصرار دارم که من حقمه به صورت طبیعی بچه دار بشم و به صورت مصنوعی دوست ندارم و تا اندازه ای توان مالی برای انجام IVF (انتقال جنین ساخته شده در آزمایشگاه به رحم زن) را ندارم، آیا دادگاه میتونه باز هم من رو مجبور به فرزند آوری از طریق لقاح مصنوعی بکنه؟
دوما در صورت رد سوال قبل آیا من میتونم تقاضای ازدواج مجدد نمایم با توجه به اینکه بچه دار نمیشه؟

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
توافقی طلاق بگیرید با توجه به اینکه خانم مشکلی ندارند به این سبب نمی توانید تجویز ازدواج بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر بارداری از طریق لقاح مصنوعی ، حتما باید با توافق زوج و زوجه باشد و اصلا اجبار وجود ندارد و دادگاه هم نمی تواند زوج را مجبور نماید . خیر درخواست ازدواج مجدد پذیرفته نخواهد شد مگر ..

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام در هر صورت نیاز به توافق زوجین دارد.

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام لقاح مصنوعي با توافق زوجين انجام ميشه و اجباري نيست در مورد ازدواج مجدد هم شرايطي داره
در صورت نياز تماس بگيريد يا پيام دهيد٠٩١٤٧٧٢٦٨٥٥

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
عمل لقاح الزامی نیست درخصوص ازدواج مجدد نیز عملا رای نمیدهند با توجه به توضیحات فوق