مشاوره حقوقی رایگان - تمدید قرارداد اجاره

مستاجرم و قراردادم به اتمام رسیده و تقاضای اضافه 25 درصد رو کردم ولی موجر قبول نکرده و ازار و اذیت میکنه و اب و برق منو میبنده و حتی فحاشی میکنه اظهارنامه هم برای تمدید قرارداد دادم ولی نیومد میگه باید تخلیه کنی .
ایا شورای حل اختلاف دستور یا حکم تخلیه میده؟؟
من چگونه میتونم تمدید قرارداد کنم؟

درضمن کرایه ها رو مرتب و بدون تاخیر پرداخت کردم فقط این یکماه رو پرداخت نکردم چون قرارداد ندارم

فرزند ازدواج کرده نداره. خودش تو این سه طبقه ساکنه و نیاز شخصی نداره. خانه را نفروخته. تعمیرات هم نداره

فقط اینو بهونه کرده که باید تخلیه کنی یا اینکه 80 درصد کرایه رو زیاد کنی

ایشون به شورای حل اختلاف از من بعنوان درخواست تخلیه شکایت کرده و میگه حکم تخلیه گرفتم. و مرتب تهدید میکنه که اثاثت رو بیرون میریزم

ایا شورای حل اختلاف حکم تخلیه غیابی به ایشان میده؟؟؟؟؟

من باید در حال حاضر چیکار کنم تا روز رسیدگی صبر کنم یا کرایه ها رو پرداخت کنم؟

ایا بخاطر پرداخت نکردن این یکماه میتونه حکم تخلیه بگیره

پاسخ ها :

فائزه‌  رستگاري‌

فائزه‌ رستگاري‌ :

شما مطابق قبل فعلا کرایه ها را پرداخت کنید اگر دلایل چندگانه تخلیه موجود نباشد موجر حق تخلیه ملک را ندارد و قرارداد شما یکسال دیگر با 25 درصد اجاره اضافه تمدید میشود

محمد صنوبری

جناب آقای محمد صنوبری :

سلام.
قرارداد به صورت خودکار تمدید می شود ولی شما مکلف هستید، برابر بخشنامه، اجاره را با نرخ افزایش یافته ، سر وقت پرداخت کنید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
با توجه به توضیحات مذکور تخلیه صورت نخواهد گرفت وشما کما فی السابق کرایه را با افزایش مذکور واریز نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام باید به شورای حل اختلاف مراجعه و درخواست تمدید کنید.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
فعلا به جهت کرونا باید مستثنیات ستاد را اثبات نمایند
اجاره بهابا افزایش را باید پرداخت نمایید یا جهت تمدید به صندوق دادگستری واریز نمایید