مشاوره حقوقی رایگان - ابطال معامله پدر محجور

سلام ما 3برادر و 4 خواهر پدر ما سال 1392 در سن 89 سالگی فوت کردند در گواهی پزشکی قانونی علت فوت کهولت سن بوده و در متن هم اشاره به اختلال شناختی آلزایمر کرده مورد اول برادر کوچکترمان بدون اینکه بقیه فرزندان اطلاع داشته باشند (بعد از 14سال متوجه شدیم اون هم یک از همسایه ها گفت) و بدون شاهد در سال 85 او را به دفتر محضری برده و خانه و مقدار 6 هکتار زمین ابی بنامش کرده. منتهی ما صورتجلسه روستا که پدر 15 سال قبل از فوت دچار فراموشی بوده 14 نفر امضا کردند انجام دادیم. این زمینها با عمویمان شریک بودیم ولی سال76 زمین ها تقسیم کردند سند بنام پدر ما بوده و جدا نشده و زمین آنها سند ندارد. مورد دیگه تراکتور با ادوات که قولنامه بوده 3دانگ بنام پدر ما و 3دانگ عمویمان. 4سال بعد از فوت پدر به پسر عمویمان فروخته ما اطلاع نداشتیم مورد سوم نزدیک به 7هکتار زمین آبی و 30 راس گوسفند و 10 راس گاو در طول این چند سال هنوز در اختیار برادر کوچکتر میاشد. در مورد اول شکایت ابطال سند کردیم قاضی آنرا رد کرد گفت شکایت باید در ابطال معامله کنید. هنوز انجام ندادیم
درمورد سوم قاضی گفت شما اول معامله تراکتوررا باطل کنید تا به ماترک جمع بشه. مورد دوم شکایت کردیم 15 روز دیگه شورای حل اختلاف بریم.
یک ماه قبل دعوای لفظی کردیم درگیر نشدیم رفته شکایت کرده که ما 6نفر او را تهدید به قتل کردیم که هیچکدام از ما این حرف را نزدیم. این پرونده ساعت 10 و پرونده تراکتور ساعت 11 در همان شعبه حل اختلاف است. با تشکر از شما بزرگواران و حوصله و صبرتان. لطفاً راهنمایی بفرمایید. ممنون میشم. خداوند به شما سلامتی دهد.

پاسخ ها :

علی حسین امیدی

علی حسین امیدی :

موفق باشید، انشاءالله که به حقوق قانونی و شرعی خود برسید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

فقط با گرفتن حکم حجر میتوانید معامله را ابطال کنید

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

دادخواست اعلام بطلان معاملات زمان حجر را از طریق دفاتر خدمات قصایی ثبت نمایید.
شکایت تهدید نیاز با ادله اثباتی از جانب شاکی دارد.

حمیدرضا خسروی لوحه سرا

جناب آقای حمیدرضا خسروی لوحه سرا :

سلام در ابتدا می بایست محجوریت پدر را احراز کنید بعد ابطال معاملات آن

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود با گرفتن حکم حجر میتوانید معامله را ابطال کنید