مشاوره حقوقی رایگان - چطوری گواهی عدم تعادل روانی بگیرم که یه معامله رو باطل کنم

پدرم 3 سال پیش یه زمین داشته که به تحریک برادر بزرگم زیر قیمت فروخته و فقط نصف پولشو بهشون دادن الان من میخوام ببینم آیا میشه گواهی عدم تعادل روانی بگیرم و این معامله رو باطل کنم چون حق 9 تا خواهر و برادر دیگه ضایع شده

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اصل بر صحت عقود است و آنچه نگاشته شده است مدعی فساد می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود
شما نهایتا بتوانید تقاضای صدور حکم حجر نمایید
باید وکیل دادگستری اختیار نمایید
تحت شرایطی امکان پذیر است و راه حل وجود دارد