مشاوره حقوقی رایگان - ادعای مشکوک فردی ناشناس

با سلام
در سال 1394 خودروی بی ام دبلیو صفر کیلومتر را در تهران از شرکت ........
و فروشنده به نام مدیر عامل شرکت یعنی خانم ز. به صورت کاملاً قانونی و در محضر خریداری و تمام مراحل قانونی آن طی گردید. ولی امروز اظهارنامه ای عجیب به آدرس ما ارسال شده و شخصی که اصلاً اسمش را هم نشنیده‌ام مدعی شده ترخیص کار خودرو بوده و از ما درخواست مدارک خرید و سند پرداخت وجه و شخص فروشنده را درخواست کرده است و حتی پا را فراتر گذاشته و نوشته است مبلغ خوردو را به شماره حساب ایشان واریز کنیم.
به نظرم این اظهارنامه مشکوک و نوعی قصد کلاهبرداری است. با این وصف می‌خواستم بدانم در مورد این اظهار نامه باید واکنشی نشان دهم و مثلاً ادعای کلاهبرداری این شخص را مطرح نمایم یا بی‌تفاوت باشم؟

پاسخ ها :

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

با سلام می توانید اطهارنامه وی را پاسخ دهید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
با توجه به عدم وجود رابطه قراردادی شما با ایشان تکلیفی به پاسخگویی اظهارنامه ایشان ندارید واینگونه اظهارنامه صرفا برای تحصیل دلیل وبدست اوردن مدارک واسناد بعضا ابلاغ میگردد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام خیر لازم نیست جواب اظهارنامه را بدهید. چون ..

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
لزومی به پاسخگویی اظهارنامه نمی باشد

علی غزاله

جناب آقای علی غزاله :

سلام
درصورت شکایت میتوانید پاسخ بدهید‌.‌نیاز به شکایت شما نیست

ميثم  رحيم نژاد بالاگفشه

ميثم رحيم نژاد بالاگفشه :

با سلام . به نظر ارسال اظهارنامه به طرفیت شما به قصد اخذ مدارک و مستندات بوده لذا تکلیفی به پاسخ در این خصوص ندارید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

باید سند را دید باد اطهار نظر کرد در هر حال قابل پاسخ است

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام
جهت اطلاع دقیقتر میتوانید تماس بگیرید

سحر  دريابر

سرکار خانم سحر دريابر :

با سلام الزامی برای پاسخ دادن به اظهارنامه وجود ندارد