مشاوره حقوقی رایگان - طلب پول

سلام وقت بخیر
من از یه خانمی طلب دارم برای ایشون اجراییه صادر شده میخوام بدونم 10 روزه موظف هستن پول منو برگردونن یا 30 روزه ؟
وکیلم تا امروز میگفتن 10 روز ولی امروز تماس گرفتم گفتن طبق قانون جدید 30 روزه باید پول برگردونن.
ممنون میشم راهنماییم کنید

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
از تاریخ صدور امراییه ده روز وقت داره حکم اجرا کند ودرصورت عدم پرداخت باید پرونده اجرایی تشکیل تا از طریق احرای احکام اقدام قانونی بعدی اعم از توقیف اموال یا حکم جلب صادر گردد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام طبق قانون نحوه اجرای محکومیتهای مالی ، محکوم علیه باید ظرف 10 روز از ابلاغ اجراییه ، محکوم به را پرداخت نماید و محکوم علیه میتواند در ظرف 30 روز از ابلاغ اجراییه دادخواست اعسار بدهد و