مشاوره حقوقی رایگان - طلب پول

سلام خسته نباشد شخصی ب مدت 5 سال با ایشان کار میکردیم پرداختی ایشان بیشتر از دریافتی هاش بود میزان 700میلیون تومان طی یک اقرار کتبی مبنی بر بدهی خودش ب همراه چک وسفته ک ب اینجانب تحویل داد ک در نامه کتبی عنوان کردن با توجه ب دریافتی و پرداختی هایی ک داشتم مبلغ 700 میلیون بدهکار می‌باشم ایشان قرار بر این شد ک طی مراحل مبلغ تعین شده ب مدت 8ماه کلیه بدهی را بپردازد ایشان فقط یک مرحله بدهی پرداخت کردن و بعد فرار کردن پدر ایشان طی صورت جلسه ایی با گواهان حاظر در جلسه تعهد دادن ب صورت کتبی ک بدهی پسرش طی 6 ماه پرداخت نماید اما پرداخت نکرد بعد مدتی پسرش آمد ک مدعی میباشن ک پول ربا بود ب این دلیل ک میزان پرداختی آنها در طی 5 سال بیشتر از واریزی اینجانب بود در صورتی ک ایشان در آخرین صورت جلسه عنوان کردن ک با توجه ب دریافتی و پرداختی ک داشتم مبلغ 700 میلیون بدهکار می‌باشم با توجه ب این موضوع ایا اینجانب میتوانم بابت طلب خود شکایت کنم یا ایشان می‌توانند ب عنوان ربا از دست اینجانب شکایت کنند یا خیر ؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله شما باید دادخواست مطالبه وجه و خسارت تاخیر تادیه به طرفیت فرزند اقامه نمایید
همچنین می توانید دادخواست الزام به
انجام تعهد و پرداخت مبلغ مورد تعهد ، به طرفیت پدر اقامه نمایید و
باید به تعهد نامه ایشان استناد نمایید