مشاوره حقوقی رایگان - جلب بخاطر مهریه در وقت رسیدگی دیگر

با سلام. خانمم مهریه شو اجرا گذاشته و احتمال میدم حکم جلب منم گرفته باشه .. حالا از بابت ضرب و شتم یه شکایتی دیگه ای در دادگاه کیفری علیه من انجام داده و من چند روز دیگه وقت رسیدگی دادگاه دارم. حالا سوال من اینه امکان داره در وقت رسیدگی بخاطر مهریه بنده رو جلب کنن؟ و اگه در دادگاه حضور پیدا نکنم چی میشه؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
اگر از طریق احرای ثبت مهریه را احرا نموده اند نگزان نباشید چرا که اجرای ثبت مبادرت به صدور حکم جلب نمی نماید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
خیر
برای جلب نیز احضار می شوید .
ثبت جلب صادر نمی کند.