مشاوره حقوقی رایگان - طلاق

سلام، اگر زوج درخواست طلاق بدهد، آیا دادگاه او را محکوم به پرداخت دفعتا مهریه میکند یا زوج میتواند در این شرایط هم اعسار دهد؟ اگر اعسار پذیرفته شود، در صورت نپرداختن مهریه میتوان حکم جلبش را گرفت؟ (با توجه به اینکه اگر زوجه درخواست مهریه دهد دادگاه مرد را محکوم میکند ولی در صورت عدم پرداخت اقساط مهریه حکم جلب مرد صادر نمیشود)

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
زوج می تواند درخواست اعسار دهد والا طلاق ثبت نمی شود درصورت عدم پرداخت هریک از اقساط نیز برگ جلب صادر میشود

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

سلام بله میتواند تقاضای اعسار بدهد و عدم پرداخت اقساط موجب صدور حکم جلب است