مشاوره حقوقی رایگان - حکم جلب مهریه

سلام رای تجدید نظر بنده پیش قسط 20 و هر شیش ماه ی سکه. حکم جلبمو بخاطر 20 تا صادر که با معرفی اموال وصول و محکوم له پرداخت شد بنده در خواست تعدیل دادم که که دادنامه صادر شد پیش قسط 10تا هر ده ماه ی سکه.الان برای پیش قسطم که قبلا 20 بود من پرداخت کردم الان 10 تا شده برای همین ده سکه پیش قسط حکم جلبمو صادر کردن ایا قانونی من قبلا پیش قسط پرداخت کردم؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
شما ظاهرا نتوانسته ایی بخوبی دفاع کنید وگرنه پیش قسط که پرداخت شده بوده وباید در خصوص اقساط تصمیم گیری صورت میگرفته لذا در صورتیکه وقت اعتراض دارید باید اعتراص کنید

مینا علوی

سرکار خانم مینا علوی :

توان مالی داشتید و پرداخت کردید دیگه نمیتونید استرداد کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود توان مالی داشتید و پرداخت کردید دیگه نمیتونید استرداد کنید