مشاوره حقوقی رایگان - استعلام ورثه

با سلام. مادر خانم بنده به تازگی فوت کرده ، ظاهرا ایشان تعدادی زمین کشاورزی بصورت بنچاق قدیمی داشته. حالا بعد از فوت برادرهای خانمم نمیگن که متوفی چه املاک و زمینهایی داشته،
راه حلی که ما متوجه بشیم متوفی چا املاکی بصورت بنچاق یا سند داشته چه است؟
از کجا میتوان استعلام گرفت؟
با تشکر از کارشناسان دادراه

پاسخ ها :

یک وکیل :

استان :

سلام درخواست تحریر ترکه نمایید

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

درخواست تحریر ترکه از طریق دفاتر خدمات قضایی ثبت نمابید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و ادب
سلام درخواست تحریر ترکه نمایید

علی حسین امیدی

علی حسین امیدی :

از طریق اداره ثبت اسناد و املاک محل.البته قبل از آن درخواست تحریر ترکه به شورای حل اختلاف محل ارائه دهید

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

درود.همسرتون دادخواست انحصارورثه بدهند وپس ازآن تحریرترکه

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

تقاضای انحصار وراثت کنید تا صورت دارایی متوفی معلوم شود.جهت کسب اطلاعات بیشتر تماس بگیرید09113963026

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
می توانید ضمن تحریر ترکه استعلام داراییهای وی را درخواست نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام هر کدام از ورثه میتواند ابتدا درخواست انحصار وراثت در شورا مطرح نماید و سپس باید درخواست تحریر ترکه در دادگاه مطرح نماید و خواهان میتواند از دادگاه درخواست استعلام از اداره ثبت برای مشخص شدن محل و میزان ترکه
را نماید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

سلام
دادخواست تحریر ترکه بدهید تا معلوم شود