مشاوره حقوقی رایگان - سابقه جبهه پدر

سلام پدر من سالهای جنگ با اتوبوس خود رزمندگان رو جابجا می کردند. طبق گفته ی خودشون به سنندج و مریوان و از اهواز پدافند هوایی مشهد رو به شیلر بردند
پلاک هم داشتند که گم شده و هیچ مدرکی ندارم برای در آوردن سابقه شون به کجا میتونم مراجعه کنم منو رو راهنمایی میکنید. لطفا ممنون میشم

پاسخ ها :

ابراهیم حسینی سارانی

جناب آقای ابراهیم حسینی سارانی :

باید به محل خدمت، که قانونا همون پادگانی که میدونه کدام استان یا شهر، بهش حکم ماموریت یداده مراجعه کنه

فاطمه بیانی

فاطمه بیانی :

باید به همون پادگان محل خدمت مراجعه کنند

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و ادب
می بایست به یگان محل خدمت مراجعه نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
اصولا باید به یگان حدمتی خود مراجعه نماید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید به یگانی که ایشان را به جبهه اعزام کردند مراجعه نمایید