مشاوره حقوقی رایگان - ابطال رای داوری در معامله ملک

باسلام و خسته نباشید من سال 99 از شخصی ملکی را خریدم بنا به دلایلی در معامله به مشکل خوردیم و طرف از انتقال سند و تحویل ملک سرباز زد دادخواست فسخ معامله به دادگاه داد اما چون در بند 7 مبایعه نامه قید شده بود در صورت اختلاف بین طرفین به کانون موسسات داوری استان مراجعه شود دادگاه رسیدگی نکرد وگفت به داوری مراجعه کنید . بعد فروشنده در دو مرحله به من اظهارنامه فرستاد برای تعیین داور و هم دادخواست تعیین داور مرضی الطرفین به دادگاه داد و دادگاه داور تعیین کرد بعد از برگذاری جلسات داوری داور به نفع ما رای داد فروشنده به رای داور اعتراض کرد که خارج از مهلت 3 ماه رای داده دادگاه بدوی خواسته فروشنده را رد کرد و رای تایید شد دوباره اعتراض کرد به دادگاه تجدید نظر رفتیم این بار با خواسته که در مبایعه قید شده در صورت اختلاف به کانون موسسات مراجعه شود و دادگاه سر خود این داور را تعیین کرده با اینکه شخص فروشنده دادخواست تعیین داور داده بود اما رای داور در دادگاه تجدید نظر هم تایید و قطعی شد و ما هم سند زدیم هم ملک را تحویل گرفتیم حالا بعد از گذشت چند ماه فروشنده دوباره طرح دو عوی کرده با همان موضوع که دادگاه سرخود داور تعیین کرده و در مبایعه نامه ذکر شده در صورت اختلاف به کانون موسسات داوری استان مراجعه شود و دادگاه وقت رسیدگی داده حالا سوال من این پرونده ای که مختومه شده دوباره می توان طرح دعوی کرد؟ تشکر

پاسخ ها :

یک وکیل :

استان :

اگر در خصوص پرونده شما حکم صادر شده مشمول قاعده امر مختومه میگردد و شخص نمیتواند دوباره همان موضوع را مطرح نماید ولی اگر رای دادگاه بصورت صدور قرار بوده شخص میتواند دعوی را دوباره مطرح نماید. پس در رایی که تا مرحله تجدید نظر رفته که رای داذگاه بدوی النهایه تایید شده در قسمتهای اخر رای مشاهده نماییده داذگاه قید کلمه حکم را بکار برده یا کلمه قرار را. پیشنهاد من به شما رجوع به واحد معاضذت یا مشاوره در دادگاه و نشان دادن رای سابق به یکی از وکلای مشاوره دهنده و مشورت با وی میباشد.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
با توجه به رسیدگی قبلی نسبت به این موضوع استناد شما به ارای قبلی وارائه ان به دادگاه باشد مصافا اینکه رای اجرا گردیده است

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

اگر دلایل موجه و قانونی باشه میشه دعوای ابطال رای داور را دردادگاه مطرح کرد