مشاوره حقوقی رایگان - عدم صدور و ابلاغ رای قاضی در خصوص ابطال رای داور

با سلام و احترام - پیرو خرید آپارتمان توسط اینجانب و فروش مجدد آن توسط فروشنده و ... با داشتن داور مرضی الطرفین ، داور رای به حقانیت اینجانب دادند که فروشنده درخواست ابطال رای داور نمود . اردیبهشت سال قبل جلسه دادگاه تشکیل شد ولی تاکنون رای قاضی درخصوص ابطال رای داور صادر و ابلاغ نشده است . لطفا بفرمایید برای تسریع در صدور رای چه باید انجام دهم . لازم به ذکر است دو رای دادگاه کیفری هم در خصوص فروش مال غیر به نفع اینجانب صادر شده است . آیا این آرای کیفری در نتیجه رای قاضی ابطال رای داور تاثیر دارد ؟

پاسخ ها :

ابطال رای داوری در معامله ملک صدور رای قاضی ابطال رای داوری