مشاوره حقوقی رایگان - ابطال سند قولنامه صوری

سلام
ما از شخصی طلبی داریم محکوم شده دوماه پیش یک سند رسمی را به نام دیگری زده دادگاه میگوید اگر دوماه پیش توقیف میکردین حقتون محقق میشد ولی الان نه فرار از دین میتونین شکایت کنین نه ابطال سند چون قولنامه اش قبل از شکایت شماست
آیا راهی برای حق ما است از این سند و ابطال آن؟؟
با تشکر

پاسخ ها :

فاطمه افشارمنش

سرکار خانم فاطمه افشارمنش:

با سلام چون بنام دیگری زده است حتما وجه انرا دریافت نموده و دارا است دردعوی اعسار باید بتوانید ثابت کنید که وی متمکن است ، اگر اعسارش رد بشود زندانی شده وطلب شما را میدهد