مشاوره حقوقی رایگان - اعتیاد همسر

سه سال هست که ازدواج کردم 4 ماه که همسرم تحت فشار کاری هست
دوهفته پیش متوجه شدم که همسرم حدود یک ماه هست که اعتیاد پیدا کرده بهم قول داد که
میزاره کنار
چند روز پیشم پدرشوهر و مادر شوهرم فهمیدند
و مادر شوهرم بهش گفت دوباره مثل اون روزا توهم میزنی ...
قبلا هم همسرم بهم گفته بود تو کمپ اعتیاد داوطلبانه کار کرده، حالا احساس می کنم که توی کمپ بوده و اینجوری به من گفته
میخوام بدونم از چه راهی میتونم مطمئن شم که قبل از ازدواجم اعتیاد داشته یا نه ؟

پاسخ ها :

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام آزمايش اعتياد بدهند
در صورت نياز تماس بگيريد ٠٩١٤٧٧٢٦٨٥٥

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

دانستن چه فایده ای دارد اگر معتاد است درخواست ازمایش tlc بدهید و در صورت مخل زندگی بودن از موارد عسر و حرج است و میتوانید طلاق بگیرید در ضمن در اکثر قریب به اتفاق موارد ترک اعتیاد تحقق نمی‌یابد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
مهم وضعیت حال حاضر ایشان است اگر اعتیاد مستمر داشته باشد طوری که اقدام به ترک نکنند و یا پس از ترک بازگشت نمایند به استناد عسر و حرج می توانید جدا شوید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
امکان اثبات موضوع سخت است و تقریبا بی فایده

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام دانستن اینکه زوج قبل از ازدواج ، معتاد بوده و سپس ترک کرده و بعدا با شما ازدواج کرده ، تاثیری نخواهد داشت. ، برای اقدام به طلاق ،
وضعیت حال زوج در نظر گرفته میشود اگر در حال حاضر معتاد است در خواست آزمایش بدهید و اگر اعتیاد زوج باعث اخلال در زندگی زناشویی و عسر و حرج شما بشود و زوج حاضر به ترک نباشد میتوانید طلاق بگیرید