مشاوره حقوقی رایگان - سرقت طلا

سلام خسته نباشید
حدود 4 سال قبل از منزل همه طلاهام رو دزدیدن.. و بعد از شکایت یکی پیدا شد که میگفت کار من نیست ولی دادگاه اونو متهم کرد و حالا بعد از 4 سال دزد اصلی رو پیدا کردیم ولی نمی دونیم باید چیکار کنیم؟! می خواستم ببینم اگر پرونده از نو شروع بشه ممکنه نتیجه بگیریم؟میشه یکم راهنمایی کنید ...ممنون

پاسخ ها :

ایمان خادمی

ایمان خادمی :

استان :

سلام اره مشکلی نیست علیه متهم اصلی شکایت جدید مطرح کن

فاطمه  ايزدي فيروز اباد

فاطمه ايزدي فيروز اباد :

شخص ا ولی که محکوم به سرقت شده میتونه علیه شما اعاده حیثیت وشکایت افترا وتهمت کنه

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
کار پیچیده ودشوار است چرا که شخص اول محکوم شده و میتواند علیه شما اعاده حیثیت نماید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
بسته به دلائل و مدارک جهت اثبات دارد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید علیه دزد طرح شکایت نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام بله حتما حتما سارق اصلی را به دادگاه اعلام نمایید و نگران نباشید . و با توجه به اینکه واقعا سرقت انجام شده ، شخص اول هم نمی تواند از شما شکایت افترا مطرح نماید چون علت اصلی حبس ایشان
، اشتباه قاضی بوده و نه شما و ایشان بابت مدتی که حبس بوده میتواند مطالبه خسارت از صندوق دولت به علت اشتباه قاضی نماید