مشاوره حقوقی رایگان - سفید امضا / جعل / خیانت در امانت

سلام وقت بخیر .
پدر من و برادرش بعد از فوت پدر و مادرشون اموال و تقسیم کردن و نامه دارن بابت تقسیم که شورای روستا نوشته و شاهد ها امضا کردن .
توی نامه اول قرار بر این بوده که خانه پدری نصف تقسیم بشه و تو نامه دوم قرار بر این شده که برادر پدرم 3 متر راه جهت عبور و مرور از درب اصلی به پدر من واگذار کنه ( خونه در اصل 1 درب اصلی داره که بعدا پدربزرگ بنده برای راحتی رفت و آمد یه در کوچیک پشت خونه میزاره) و قید شده که بالا خونه برای پدر من و پایین خونه برای برادرش باشه ولی از متراژ حرفی زده نشده . نامه دوم سال 82 بوده و بحث تمام شده . سال 83 پدر من وکالت اداری به برادرش میده که دنبال کارهای سند خونه باشه . سال 88 سند رو میگیرن ولی به حساب اعتمادی که پدرم داشته فکر میکردن که 3متر راه هم در سند هست . سال 98 متوجه شدیم که 3متر راه ورودی در سند قید نشده و ایشان به کل زیر حرفش زده که راه نمیدم . ما بعد از 2 سال تونستیم از دادگاه حکم بگیریم و راه رو بگیریم . البته که عموی بنده برای خودش 508 متر زمین و برای پدر من 259 متر زمین رو سند گرفته . حالا برای این قضیه میخواهیم اقدام کنیم . میشه ثابت کرد؟ کسی به ما گفت توی نامه اول وقتی گفته شده ملک نصف بشه یعنی زمین ولی تو نامه دوم حرف از ساختمان هست .
عرصه باید مساوی تقسیم بشه ، درسته ؟
سوال دوم هم اینکه پدر من نگران هستن نکنه توی زمانی که اعتماد داشته به برادرش ازش توی برگه سفید امضا گرفته باشه بعدا خودش متن نوشته باشه و الان برای بقیه اموال پدر من ( زمین های کشاورزی و ... ) به نفع خودش استفاده کنه .
در این صورت کاری میشه کرد ؟

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

با سلام،بله اگر کاری کرده باشند دعوای خیانت در امانت و سوء استفاده از سفید امضاء از راههای مطالبه حق در این مورد است.