مشاوره حقوقی رایگان - معامله خودرو

باسلام. ماشینی رو سه ماه پیش فروختم خریدار چند نفر اومدن نگاه کردن سوار شدن رویت کردن خودش نوشته ماشین سالم سیلندر سالم و بدون شکستگی تا دو روز هم خودش پشیمونی نوشته بعد سه ماه زنگ زده میگه داخل سیلندر شکسته قبلا و چسب خورده میخوام شکایت کنم بعد سه ماه در صورتی که من ماشینو سالم تحویلش دادم

پاسخ ها :

محمد صنوبری

جناب آقای محمد صنوبری :

با سلام.
در این موارد با طرح دعوا در دادگاه و جلب نظر کارشناس رسمی، احتمال محکومیت شما وجود دارد مگر اینکه در قرارداد، بدون هیچ قیدی صحیح و سالم بودن سیلندر و... ذکر شده و خریدار هم تصدیق کرده باشد.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر ثابت شود در زمان فروش معیوب بودن امکان فسخ معامله یا مطالبه ارش وجود دارد