مشاوره حقوقی رایگان - فسخ معامله خودرو از طرف خریدار

با سلام، حدودا یک هفته پیش همسرم یک پراید رو به یک بنگاه ماشین برای فروش بردند،سریعا به محض ورود 4 نفر از افراد حاضر ماشین رو پسند کرده رفتن دور زدن موتورش رو بازرسی کردند و به شرط بی رنگ بودن و سلامت شاسی قولنامه کردند،شب ماشین همون جا موند و فردا سر ظهر بقیه پول رو دادند و رفتیم دفترخونه وکالت زدیم برای تعویض پلاک، 3 روز بعد یکیشون که خریدار بود زنگ زد و گفت ماشین دود میکند و نمیخوام بیا پسش بگیر والا شکایت میکنم،فرستادیمش پیش مکانیکمون که آشنای خودشونم بود اون هم حرف ما رو که موتور سالم بوده و فروختیمش رو تایید کرد،الان شکایت کرده و ادعای تامین دلیل داده،ممنون میشم بگید چیکار باید بکنیم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
دادگاه با توجه به نظریه کارشناس و دفاعیات طرفین اظهارنظر خواهد کرد.
اگر روغن سوزی داشته باشد ممکن است دادگاه فسخ معامله را بپذیرد.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و وقت بخیر خدمت شما کاربر محترم سایت دادراه فسخ یک قرارداد بر خلاف اصل است و برای اثبات فسخ باید دلایل قانع کننده ای وجود داشته باشد اینکه علت فسخ چه باشد پس از رویت مدارک است فسخ می‌تواند به علل گوناگونی ایجاد شود اثبات فسخ بسیار مهم و تخصصی است

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

خوب موضوع کارشناسی میشود و اگر کارشناس آنرا تایید کرد امکان اعتراض شما به نظریه کارشناسی وجود دارد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست درخواست کارشناسی شود دادگاه محترم با توجه به نظر کارشناسی رسیدگی می‌نماید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
راه دفاع از حقوق شما وجود دارد مستند و مستدل از خویش دفاع نمایید میتوانید وکیل اختیار نمایید یا لایحه تخصصی تنظیم گردد و ارسال دارید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
نیاز به بررسی شروط ‌مندرج در مبایعه‌نامه است
اگر خودرو در زمان تنظیم مبایعه‌نامه ، معیوب باشد و توسط کارشناس رسمی دادگستری معایب خودرو تعیین گردد امکان مطالبه خسارت توسط خریدار وجود خواهد داشت البته بستگی به شروط مندرج در مبایعه‌نامه دارد

و امکان فسخ قرارداد وجود خواهد داشت
و ...