مشاوره حقوقی رایگان - درباره ارسال لایحه تکمیلی از طرف تجدید نظر خواه

یا سلام، در پرونده حقوقی در دادگاه بدوی رای به نفعم صادر گردید ولی اداره خوانده (طرف دعوی) تقاضای تجدید نظر خواهی کرده و لایحه تجدید نظرخواهی ارسال کرده و گفته لایحه تکمیلی متعاقا ارسال میگردد و اصلا لایحه تکمیلی ارسال نکرده، دادگاه بدوی این موارد را جزء موارد رفع نقص ندانسته و اخطار رفع نقص برای تجدید نظر خواه نفرستاده ولی دادگاه تجدید نظر پرونده را به دادگاه بدوی عودت داده و گفته بایست اخطار رفع نقص جهت ارسال لایحه تکمیلی از طرف تجدید نظر خواه ارسال و بعدا تجدید نظر تصمیم به صدور رای میگیرد و الان هم دوبار پرنده را به دادگاه بدوی ارسال که رفع نقص گردد اما دادگاه بدوی اصلا راضی به اخطار رفع نقص در زمینه ارائه و ارسال لایحه تکمیلی نمیگردد. لازم به ذکر میباشد که تجدید نظر خواه گفته لایحه تکمیلی متعاقبا ارسال میگردد و ارسال هم نکرده. لطفا راهنمایی بفرمایید که آیا اخطار رفع نقص بعد از ارسال پرونده جهت لایحه تکمیلی قانونی هست یا نه؟ ضمنا تبادل لایحه توسط تجدید نظر خوانده (خود بنده) با توجه به لایحه تجدید نظر خواه در وقت قانونی هم به دادگاه بدوی ارسال شده است. لطفا راهنمایی بفرمایید. با نهایت تقدیم احترام

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام خیر عدم ارسال لایحه تکمیلی ، نباید منجر به اخطار رفع نقص بشود و اخطار رفع نقص صادر نخواهد شد . چون اصلا
ارسال لایحه دفاعیه ، توسط طرفین ، اختیاری است ولی ابلاغ
برای ، تبادل لوایح الزامی است و وظیفه دادگاه بدوی است

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

پیشنهاد میشود با توجه به اینکه موضوع تخصصی است مشاوره تلفنی بگیرید