مشاوره حقوقی رایگان - لایحه متمم به رای دادنامه

با سلام . در دادگاه بدوی رای دادنامه به ضرر من صادر شد و بنده لایحه اعتراضی بابت دادنامه فوق دادم و به دادگاه تجدیدنظر ارجاع شد و هزینه رفع نقص هم پرداخت کردم ولی هنوز شعبه دادگاه تجدیدنظر مشخص نشده است و در این ما بین مجدد یک لایحه تکمیلی متمم به همون رای دادنامه در دفتر قضایی ثبت کردم . آیا هر دو لایحه در پرونده دادگاه تجدیدنظر درج میشود ؟؟ یا اینکه لایحه تکمیلی دوم بدون اثر خواهد ماند ؟؟

پاسخ ها :

مهدی تقوی راد

جناب آقای مهدی تقوی راد :

لطفا به وات ساپ 09127701026پیام دهید با پرداخت حق المشاوره

جهانگیر علی خانیان

جناب آقای جهانگیر علی خانیان :

سلام.
لایحه دوم نیز به همراه لایحه قبلی به شعبه ای که فرستادید واصل میشه البته اگر تاقبل از اینکه شعبه بدوی پرونده شما رو بفرسته به دادگاه تجدید نظر.
ولی اگر بعداز تعیین شعبه تجدید نظر بفرستید بلید به شعبه تجدید نظر ارسال کنید