مشاوره حقوقی رایگان - مدت زمان رسیدگی به پرونده های قاچاق

با سلام و عرض خسته نباشید خدمت اساتید گرامی
بنده تقریبا 2 ماهی می باشد که به ظن جنس قاچاق اجناس من رو گرفته بودن که تقریبا حدود یک ماه و ده روز قبل قاضی پرونده حکم تبرئه صادر کردن و گفتن که این رای باید به مرکز استان هم برود و انجا هم تایید شود اما تاکنون خبری نشده است. سوال من این است که به طور میانگین و یا حداکثر چقدر طول خواهد کشید که جواب پرونده از استان برگردد و اجناس مارا پس بدهند و آیا راهی برای پیگیری پرونده هست یا خیر ممنون میشم جواب بدین

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام مدت مشخصی
ندارد ولی چند ماه طول میکشد

یوسف حزبا

جناب آقای یوسف حزبا :

با سلام برای بررسی دقیق موضوع لطفا شرح کامل موضوع را به همراه مدارک و مستندات خود را با واتساپ به شماره 09393050039 ارسال فرمائید تا راهکارهای قانونی لازم خدمتتان ارائه شود با تشکر یوسف حزبا ( hazba ) وکیل پایه یک دادگستری ....ضمنا هزینه مشاوره آنلاین 100 هزار تومان می باشد.