مشاوره حقوقی رایگان - ابطال قولنامه ها

سلام من مدت زیادیه گرفتار شکایت از کسی هستم که دوتا از خونه های بنده رو زمانی که‌ روی خاک بوده به دو نفر فروخته و‌ من نفر اولم هر دو‌هم‌ کیفری محکوم‌ شده حالا رسیده به مرحله حقوقی یکی از خونه ها سه تا قولنامه باید باطل بشه خواستم ببینم امکانش هست با یه لایحه قوی هر سه تاش در یه مرحله باطل بشه ؟

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
از قسمت تنظیم لوایح اقدام فرمایید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

باسلام بایدقیمت تنظیم لوایح اقدام نمایید!بستگی به نظر دادگاه داره

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
اگر در دادخواست خود خواسته حود را بطلان سه فقره مبایعه نامه قید نموده باشید وطرف دعوی قرارداده باشید بله امکان ان وجود دارد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام بله ممکن است البته بستگی به خواسته دعوا ، دارد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود بله ممکن است البته بستگی به خواسته دعوا ، دارد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام بله البته بستگی به خواسته شما در دادخواست دارد که