مشاوره حقوقی رایگان - امضا پشت چک

سلام من امروز به درخواست یه نفر پشت یه چک رو امضا کردم چک مال من نبوده و من فقط پشت اون رو امضا کردم هر چی از اون طرف که بهم گفت پرسیدم برای چی باید امضا کنم نگفت و منو تهدید کرد و من امضا کردم الان چه اتفاقی میوفته آیا دردسری برای من خواهد داشت

پاسخ ها :

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

درود.شمابه عنوان ظهرنویس یاضامن امضا کرده اید بنابراین همانندصادرکننده مسئولیت دارید

رحیمه میرزایی

سرکار خانم رحیمه میرزایی :

امضا ظهر چک به منزله ضمانت در پرداخته و اگر صاحب چک پرداخت نکرد بر عهده شماست

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
امضای ثالث، ظهر چک به منزله ضمانت می باشد

یوسف حزبا

جناب آقای یوسف حزبا :

با سلام اگر صادر کننده چک آنرا پرداخت نکند دارنده چک حق دارد هم علیه وی اقامه دعوا نماید و هم علیه شما بعنوان ظهرنویس چک.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام شما ضامن صادرکننده چک محسوب خواهید شد و در صورت عدم پرداخت وجه چک توسط صادرکننده چک شما باید تمام مبلغ چک را پرداخت نمایید
مواظب باشید دارنده چک میتواند اموال شما را ( خانه ، ماشین ، حساب بانک ، زمین ) توقیف نماید و ...

فاطمه  زارع

سرکار خانم فاطمه زارع :

اشتباه کردید باامضا شما متعهدوصامن پرداخت مبلغ مندرج درچک شده اید