مشاوره حقوقی رایگان - بیرون کردن زوجه از منزل

با سلام. شوهرم چندین بار حین بحث از من خواسته که بیرون بروم و یک بار هم من را بیرون کرده و جایی ندارم بروم بیرونم. چی کار کنم؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
می توانید نسبت به تمام حقوق خود مدعی باشید.

فائزه‌  رستگاري‌

فائزه‌ رستگاري‌ :

منزل مشترک را ترک نکنید درصورت اجبار زوج میتواتید از وی شکایت ترک انفاق و مطالبه نفقه کنید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و احترام
سوال شما توسط بنده و همکاران محترم پاسخ داده شد، اما در صورتی که نیاز به مشاوره بیشتر دارید می توانید وارد صفحه بنده شده و تماس بگیرید.