مشاوره حقوقی رایگان - بیرون کردن زوجه از منزل توسط زوج

سلام.
اردیبهشت ماه امسال همسرم (زوج) و برادر ایشون بعد از جرو بحث و حمله به من، (زوجه) بنده را از خانه بیرون کردن و تا دو ماه از من و پسر 4 ساله ام خبری نداشتن. بعد از دو ماه پیداش شده و پس از چند بار ملاقات با فرزند، الان یک و ماه نیم هست که بچه را به من نمیده و کلید خونه رو عوض کرده و کلی تهمت به من زده و نفقه هم پرداخت نکرده.
در ضمن یک دانگ خانه با پرداخت سهم به نامه زوجه می باشد.
لطفا در خصوص پلمپ خانه و تعویض کلید و جهیزیه و عدم پرداخت نفقه و درخواست عدم تمکین از جانب زوج و حضانت فرزند راهنمایی کنید. ممنون

پاسخ ها :

بیرون کردن زوجه توسط زوج از منزل عوض کردن قفل در توسط شوهر عدم پرداخت نفقه توسط مرد عدم تمکین زوجه جلوگیری از ملاقات با فرزند حضانت فرزند نفقه تمکین جهیزیه