مشاوره حقوقی رایگان - ابرا مهریه

سلام بنده مهریه خود را ابرا کردم ولی در عوض هیچ چیز ایا هبه حساب میشود و قابل بازگشت است البته مبلغی پول قبلا به من داده بود ؟

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

ابراء از موارد سقوط تعهد است(در اینجا برای همسرتون)با هبه متفاوت است.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام
خیر ابرا با هبه فرق داشته و قابل رجوع نیست

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

خیر مگر ثابت کنید ابرا اشتباه بوده چون مالی نگرفتید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
باید مفاد اسناد شما بررسی بشود تا مشخص بشود که هبه است یا ابرا

یوسف حزبا

جناب آقای یوسف حزبا :

با سلام برای بررسی دقیق موضوع لطفا شرح کامل موضوع را به همراه مدارک و مستندات خود را با واتساپ به شماره 09393050039 ارسال فرمائید تا راهکارهای قانونی لازم خدمتتان ارائه شود با تشکر یوسف حزبا ( hazba ) وکیل پایه یک دادگستری ....ضمنا هزینه مشاوره آنلاین 100 هزار تومان می باشد.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
هبه محسوب نمی شود و امکان رجوع وجود ندارد

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

بايد سند بررسي بشه
به شماره 09147726855 ارسال كنيد تا دقيق بگم خدمتتون

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
باید متن بررسی گردد هبه با رجوع دو مقوله جدا می باشد هبه تحت شرایطی قابل رجوع می باشد و ابرا صرفنظر و اسقاط دین از جانب داین و غیر قابل رجوع می باشد

امير  صادقي زاده

جناب آقای امير صادقي زاده :

سلام.ابراء قابل رجوع نیست یعنی نمی توانید به قبل برگردید.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر ابرا نموده اید قابل برگشت نیست چون ابرا ایقاع است و با هبه فرق دارد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
باید قرارداد شما مطالعه گردد تا مشخص بشود که طبق مفاد قرارداد ، ابرا است یا هبه اگر هبه باشد ، قابل رجوع است البته با شرایطی خاص و اگر ابرا است غیر قابل رجوع است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و ادب احترام
سوال شما تکراری می باشد و توسط بنده و همکاران محترم پاسخ داده شده لذا اگر نیاز به مشاوره بیشتر دارید تماس بگیرید.