مشاوره حقوقی رایگان - بازنشستگی و از کار افتادگی پزشکی در ناجا

سلام 14سال در ناجا فعالیت دارم به علت صرع در بیمارستان نظامی بستری شدم در شورای عالی پزشکی صرع اثبات و در نتیجه به من سطح سلامتی 3 دادند ... حال میخواهم بدانم بازنشستگی پزشکی با این عنوان در شورای عالی پزشکی ناجا وجود دارد یا نه .. با تشکر

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
درخواست خود را مطرح نمایید تا در کمیسیون بررسی بشود