مشاوره حقوقی رایگان - کمیسیون پزشکی

باسلام بنده شاغل در نیروی انتظامی هستم و23سال خدمت دارم و علاوه بر دیسک کمر و گردن که سطح 3 دارم مدت یکسال درگیر تومور بد خرم دست راستم هستم که ودر این یکسال بعلت عودتومور دوبار عمل کردم و از کار افتادگی کامل دست راست شدم و نتیجه و عملا کار ای ندارد حال نتیجه کمیسیون دستم سطح 3اعلام کردن چرا اقدام به بازنشستگی نکردن

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

یک سال بعد دوباره درخواست کمیسیون بده اینبار طبقه 4 میدن و بازنشست