مشاوره حقوقی رایگان - بازنشستگی‌ پزشکی

باسلام. اینجانب با17سال خدمت در ناجا دارای سطح سلامت3مغزواعصاب که کمرم عمل شده و5تاپلاتین کارگذاشتن وپای چپم هم عمل مینیسک انجام دادم ودارای بیماری اعصاب وروان سطح2سلامتی می‌باشم. آیا بازنشستگی پزشکی شامل اینجانب میباشد. ممنون

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

باید با این مدارک از فرمانده مربوطه درخواست معرفی به کمیسیون پزشکی بدهید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

درخواست خود را بدهید با توجه به نظر کمیسیون‌پزشکی تصمیم گیری میشود.