مشاوره حقوقی رایگان - جدایی از خانواده

سلام پدر من سالهاست اعتیاد به مخدر داره الانم ترامادول مصرف میکنه هروز کارمون شده دعوا و بد و بیراه گفتن حتی چندباری هم میخواسته رو من دست بلند کنه که چون رزمی کارم ترسیده و عقب کشیده من ازدواج نمیخوام بکنم فقط میخوام مستقل شم و ازین خونه راحت شم
در ضمن پدرم بازنشسته هست و میتونم بعدش ازش نفقه بگیرم
چون من از 17 سالگی کار کردم و هزینه هامو خودم دادم حتی هزینه تحصیلمم نداد درس بخونم لطفا کمکم کنید فقط فکر خودکشی ام

پاسخ ها :

فاطمه  زارع

سرکار خانم فاطمه زارع :

بهتراست بطورمستقل زندگی کنید واززندگی خود لذت ببرید خودکشی راه درستی نیست

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

بله بعد از 18 سالگی میتوانید مستقل زندگی نمایید ولی نمی توانید مطالبه نفقه نمایید

سیده عاطفه مجیدی طهران

سرکار خانم سیده عاطفه مجیدی طهران :

باسلام
منعی برا زندگی مستقل ندارید و بعد از 18 سالگی نفقه به شما تعلق نمیگیرد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
می توانید مستقل زندگی نماییدبا توجه به اشتغال نفقه تعلق نمیگیرد

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام
دختر مجردی که شاغل نباشد میتواند نفقه مطالبه نمایید