مشاوره حقوقی رایگان - عدم تحویل خانه

سلام خسته نباشید
ما یک خانه خریدیم به مبلغ یک میلیارد و سیصد و شصت تومان که همه پولو طی سه مرحله به طرف دادیم مقداریش هم مونده برای تخلیه. چند روز پیش زنگ زد گفت من پول بیشتر میخوام باید منو راضی کنی. امروز هم زنگ زده میگه من اون تاریخی که مشخص شده نمیتوانم خونه رو تخلیه کنم. گوشی رو قطع و خاموش کرد...ماهم مستاجریم و صاحبخونه هر لحظه میگه باید تخلیه کنی. ممنون میشم کمکمون کنین...ما به اون طرف چی بگیم که خونمون سر موعد تحویل بده واقعا گرفتار شدیم

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام
فوراً دادخواست الزام به تحویل مبیع علیه ایشان رد کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
اگر در قرارداد ، تاریخ مشخصی برای انتقال سند رسمی در دفترخانه مشخص شده است شما باید در همان تاریخ به دفترخانه مراجعه نمایید و گواهی عدم حضور مالک را بگیرید و سپس یک اظهارنامه با قید مدت ، برای فروشنده ارسال نمایید و سپس باید دادخواست الزام به انتقال سند رسمی را به طرفیت فروشنده مطرح نمایید و ...
تماس بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی و الزام به تسلیم ملک را به طرفیت فروشنده مطرح نمایید.