مشاوره حقوقی رایگان - پیش خرید ملک

با سلام و عرض ادب . بنده به علت سهل انگاری و نداشتن اطلاعات و اعتماد الکی توسط اقوام با جوانی آشنا شدم که املاک داشتن و در مشارکت ساخت ملک هم دست داشتن . در سال 93 ملکی ازشون پیش خرید کردم و در خرداد 95 ملک رو خواستن تحویل بدن مجبور شدم خونه رو رهن بدم تا بتونم بدهیم رو پرداخت کنم و یه مبلغی هم موند که دوباره با پیشنهاد املاکی که ملک جدیدی رو برای ساخت گرفته بودن یه واحد دیگه در جای دیگه پیش خرید کردم و در فروردین 97 ملک رو تحویل گرفتم . حالا داستان از اینجا شروع میشه که چون بدهی من زیاد بود به اطرافیان و اینکه اردیبهشت سال 98 مجددا سازنده پیشنهاد ملک جدیدی رو داد که بنده امتناع کردم و گفتم شرایط خرید رو ندارم . خلاصه املاکی سه ماه تو گوش من خوند که این ملک چنین است و چنان است و در باغ سبزی رو نشون میداد که در نهایت یکدفعه با پیشنهاد اینکه ملک اولی رو بفروش برای پیش خرید این ملک جدید که بنده خام شدم و این اشتباه رو کردم . با توجه به اینکه ملک اولی که سال 95 تحویل گرفتم هنوز سندش آماده نشده بود و پشت همون مبایعه نامه که روز اول خریدم پشت نویسی کردیم که به فلان مبلغ فروختم و به فلان مبلغ اون ملک جدید رو خریدم و قرار بر این شد که به من هم سخت نگیره ولی بعد از دوماه کلا هم اخلاق و هم اینکه صحبت اونا عوض شد . از طرفی بیماری کرونا و اینکه من هم بیکار شدم . ایشون دیدن من نمی تونم پول بدم گفتن شما طبقه خودت رو بده و طبقه دیگه ای بردار و تا فلان زمان هم پول نده . حالا اینکه بعد مدت کوتاهی که دوباره داشتیم در مورد پول بحث میکردیم صحبت متراژ ملک شد که طبق قرار داد 170 متر بوده گفتن خیر اشتباه شده 150 متر هستش و دوباره با همون زبان بنگاهی و نرم پشت مبایعه نامه خام شدم و متراژ رو تغییر دادیم و مبلغ ملک طبق متراژ دوباره نوشته شد . بعد از یه مدت دیگه ای که ملک دیگه تقریبا در حال اتمام بود دیدم که این ملک خیلی باشه 135 متره . باز از متراژ گفته شده کمتره و هر چی نشستم دیدم من نباید پولی بدم تا زمان تحویل . قابل توجه اینکه ملک اولی که فروختم به خودشون در اون روز گویا سند ملک آماده بوده که به من نگفتن و ملک 19 متر کسری داشته و ملک دومی هم که نشستم 20 متر کسری داره و اینی هم که داره میسازه کسری داره . به این نتیجه رسیدم که سازنده قصد داره کل مبلغ ملک رو تا زمان ساخت به اسم متراژ بگیره و به قولی اون مبلغ زمان تحویل و زمان سند رو کلا گرفته باشه . بنده که دیدم اینطور هستش پولی ندادم طبق قراری که نوشتیم نتونستم بدم و حالا سازنده مدعی هستش که این ملک رو بهم نمیده و در نهایت پول خودم رو بهم پس میده . و بنده یه ملک بسیار عالی در منطقه عالی و در طبقه خوب با کلیه امکانات و اکازیون رو که الان خیلی ارزش پیدا کرده رو از دست دادم که ایشون همون پول پیش خرید رو بهم پس بدن . میدونم سرتون رو درد آوردم ولی این قضیه و این اشتباه بزرگ من داره زندگیم رو نابود میکنه و بین منو همسرم اختلاف بزرگی درست کرده کما اینکه خرید این ملک با کار کردن و دور از خانواده قطره قطره جمع کردم و اینطور سرم کلاه گذاشتن ازتون خواهش میکنم کمک کنید و یه راه حل پیش پای من بگذارید. ممنون میشم.

پاسخ ها :

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

نمی تواند به شما ملک را بدهد شما با طرح دعوی در دادگاه بابت کسری متراژ و نظر کارشناسی به میزان کسری از ثمن معامله کسر کنید