مشاوره حقوقی رایگان - دو شکایت در یک دادخواست

بنده قصد دارم از مدیر ساختمان بدلیل قفل کردن دربهای مشاعات شکایت ممانعت ار حق کنم همچنین ایشون تلفنی در مقابل درخواست بنده جهت رفع ممانعت بنده رو تهدید کردند که اگر شکایت کنم و بجایی نرسم من رو به زندان خواهند انداخت .
آیا من میتوانم هر دو شکایت را یعنی ممانعت از حق و تهدید و ارعاب را در یک دادخواست بیارم ؟ یعنی هر دو موضوع را یکجا شکایت کنم یا باید جداگانه اقدام کنم؟ لطفا مقداری توضیح بدید ممنون

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

صرفا میتوانید دادخواست ممانعت از حق بدهید و در مورد دوم کیفری است و گذشته از ان تهدید به شکایت و زندان انداختن جرم نیست چون شما را به شکایت قانونی تهدید کرده که البته در صورت شکایت بر علیه شما مبنی بر افترا مدیر دعوایش رد میشود چون شکایت حقوقی ممانعت از حق حق مسلم شماست که حتی اگر رد شود مدیر نمیتواند شکایت کند