مشاوره حقوقی رایگان - عدم تحویل کلید درب ورودی توسط مدیر ساختمان

با سلام. بنده دی ماه 98 یک واحد آپارتمان در فاز 11 پردیس خریدم و اون زمان ساختمان هنوز آماده تحویل از شرکت ... نبود. به دلیل کرونا نقل و انتقال واحد من در خرداد ماه انجام شد. وقتی به مدیر ساختمان برای گرفتن تگ ورودی ساختمان مراجعه کردم، گفت از همه 4 میلیون ورودی ( بابت دوربین و آنتن مرکزی ) گرفتیم، شما باید 5 میلیون پرداخت کنی به عنوان جریمه و دیرکرد. در غیر این صورت تگ را نخواهیم داد و من تا الان نتوانستم تگ ورودی را بگیرم. آیا به عنوان ممانعت از حق میتوانم خسارت این چند ماهی که میتوانستم واحدم را اجاره بدم، از مدیر ساختمان و هیات مدیره بگیرم؟

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

صد درصد میتونی مدیر این حق را نداشته حتی اگر بدهکار باشی