مشاوره حقوقی رایگان - تخلیه خانه

سلام خسته نباشید . مستاجر ما از سال 98 در خانه ما سکونت دارد و پارسال که قرارداد ایشون تموم شد به صورت دستی بین خودمون یه قرارداد نوشتیم که ایشون اجاره خونه رو میداد امسال به ایشون گفتیم چون ما خودمون هم در محله ای دیگر مستاجر هستیم پول پیش را بیشتر بده که ما اینجا بتونیم خونه اجاره کنیم ایشون خیلی با تشر با ما صحبت کردن و گفتن که شما نمیتونید بخاطر کرونا 25 درصد بیشتر روی کرایه و پیش خونه بکشید . ما هم با این قیمت ها خونه پیدا نکردیم . الان میخاییم بریم توی خونه خودمون بخاطر این وضعیت . ایشون میگه شما باید زودتر به من میگفتید نه الان در جانبی که ما از یک ماه قبل به ایشون گفتیم میخاییم انقدر پول تا بتونیم خونه اجاره کنیم ایشون فک میکردن ماه دیگه قراردادشون تمومه . الان هم ما صابخونه گفته باید بلند بشیم و این خانوم هم میگه تخلیه نمیکنم مشکل شماست . من چکار باید بکنم؟؟

پاسخ ها :

کتایون سراج

کتایون سراج :

سلام وقت بخیر دوست عزیز شما با ارسال اظهارنامه اطلاع قانونی بدید و سپس از طریق شکایت از شورا اقدام کنید در صورت نیاز به مشاوره و راهکار قانونی در خدمت هستم لطفا تماس بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
با توجه به اینکه شما خودتان هم مستاجر هستید می توانید دادخواست دستور تخلیه
به شورا تقدیم نمایید و حکم تخلیه صادر خواهد شد که این « مستاجر بودن شما » ، یکی از استثنائات مصوبه ستاد ملی کرونا می باشد ، و حکم تخلیه صادر خواهد شد
برای مشاوره تماس بگیرید