مشاوره حقوقی رایگان - وکالت محضری

سلام. خسته باشید. از طریق شکایت سازمان دارایی از من، دادگاه حکم غیابی سه سال حبس و ممنوع المعامله ای داده و در حال اعتراض برای حکم هستم. ایا میتوانم با وکالت محضری ملکی ثبتی و یا قولنامه ای را توسط شخص دیگری بفروشم؟

پاسخ ها :

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

خیر ممنوع المعامله شامل ممنوع الوکالت هم می شود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

اگر قاضی حکم به ، ممنوع الخدمات شدن صادر نمایید شما نمی توانید ملک را انتقال بدهید هم انتقال قطعی و هم انتقال وکالتی امکان ندارد ولی ..