مشاوره حقوقی رایگان - خیانت در امانت توسط بنگاه املاکی

سلام. وقتتون بخیر.
من همراه مادر و مادربزرگم در یک خانه قدیمی که هر نفر سه تا دو دانگ داشتند زندگی میکردیم. مادربزرگم با هوش و حواس کامل خواست یک دانگ از سهمش رو برای زحماتی که براش کشیدم به من ببخشه.
بنابراین به یک املاکی مراجعه کردم و صاحب املاکی هم پس از تماس تلفنی با مادربزرگم و تایید او یک شخص را به خانه ما فرستاد و قراردادی تنظیم کرد که یک دانگ از سهم خود را به من بخشید.
اما فردای ان روز دایی ام متوجه شد و به املاکی رفت و با سر و صدا ان برگه را از بین برد. ولی صاحب املاکی به دروغ به من گفته بود که جای برگه امن هست و برای جلوگیری از ایجاد نزاع و درگیری پس از فوت ان را در اختیارت میگذارم.
الان پس از چهار سال مادربزرگم فوت شده و من به املاکی مراجعه کردم و صاحب املاکی گفته که آن برگه را خط خطی کردیم و باطل شده است.
با توجه به شاهدی که آن برگه را دیده و امضا کرده و همچنین فیلمی از مادربزرگم دارم که توش بهش اشاره کرده ایشون سهمش رو به من بخشیده ولی برای جلوگیری از سر و صدا برگه پیش املاکی امانت هست ایا میتوانم با شکایت کردن آن یک دانگ حق خود را پس بگیرم؟
با تشکر از شما

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
از طریق شهود اثبات نمایید