مشاوره حقوقی رایگان - نمونه دادخواست

سلام. ملکی فروختم و املاک از بنده رسید گرفته که مبلغ 40 میلیون تومان بصورت وجه نقد به من داده در صورتی که نداده و خریدار و شاهد شهادت میدهند که ایشون وجه نقدی به من پرداخت نکرده خریدار مبلغ 10 میلیون تومن بصورت نقد به املاک داده و 30 تومن هم کارت کشیده. حالا من میخوام از املاک به جرم کلاهبرداری و خیانت در امانت شکایت کنم. میخواستم یه متن دادخواست بنویسم. لطفا منو راهنمایی کنید نسبت به نمونه متن دادخواست و شکایت. ممنونم

پاسخ ها :

عدم پرداخت وجه معامله توسط بنگاه املاک خیانت در امانت بنگاه املاک شکایت از بنگاه املاک ثمن معامله ملک