مشاوره حقوقی رایگان - خیانت در امانت توسط بنگاه املاک

سلام . من برای تجدید اجاره به خواسته مستاجر به بنگاه مراجعه کردم و مبلغ ده میلیون ودیعه برای سال جدید به توافق رسیدیم. مستاجر پول را به بنگاه داده و بنگاهی بعد از 2 ماه 9500000هزار ب من داده و500هزار بقیه رو نمیده باید چکار کنم راهنمایی بفرمیید منشکرم

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

از طریق بازرسی اتحادیه املاک ودر صورت عدم موفقیت باید دادخواست تقدیم نماید