مشاوره حقوقی رایگان - خیانت در امانت املاکی

سلام. من 40روز پیش خانه ای که اجاره کرده بودم را تحویل دادم و زمان تحویل صاحبخانه 5میلیون تومان از پول پیش بنده را برای تعمیرات جزئی و قبوض نگه داشت. بنگاهی که ما یکسال قبل اجاره نامه را تمدید کرد دیگر املاکش را تعطیل کرده بود و در بنگاه دیگری رفتیم تا قرارداد را فسخ کنیم در آنجا پشت اجاره نامه نوشته شد که مبلغ پنج میلیون بعنوان امانت به علت فلان و فلان مورد نگه داشته شده و من در برگه به دیگر آنها را نوشتم و اجاره نامه بعنوان امانت نزد بنگاه ماند بعد از یکماه من زنگ زدم تا باقی پولم را از صاحب خانه بگیرم گفتند که خانه آسیبهای زیادی دیده و کلی ضرر به ما زده اید و من گفتم که ما هر چه بود را ثبت کردیم و دیگر چند روز دیگر هر چه تماس گرفتم جوابم را ندادند و رفتم بنگاه تا اجاره نامه و رسید را بگیرم که شکایت کنم گفتن من دادم به صاحبخانه. الان من هیچ سندی ندارم و بنگاه باعث ضرر من شده اند من گفتم که شکایت میکنم گفتن ما برگه رو دادیم به خودتان ولی اینطور نبوده. الان من میتوانم هم از بنگاه و هم صاحبخانه شکایت کنم؟!

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام
دادخواست بدید و از شورای حل اختلاف بخواید که بنگاهی را مجبور به ارائه نسخه دوم اجاره نامه کنه

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

بله میتوانید شکایت کنید البته خیانت در امانت نسبت به اموال صورت میگیرد