مشاوره حقوقی رایگان - خیانت در امانت بنگاه املاک

با سلام و عرض ادب
بنده یک قطعه زمین در بنگاه املاک از شخصی خریدم و با توجه به اعتمادی که به بنگاهدار داشتم نسخه قرارداد خود را نگرفتم . بعد از مدت کوتاهی متوجه شدم فروشنده در مورد اوصاف و کاربری زمین به بنده دروغ گفته است . که به بنگاه مراجعه کردم و با پرداخت کمسیون بنگاه نسخه خود را گرفتم و متوجه شدم بنگاهدار برای بستن راه شکایت بنده موارد زیادی به قرارداد اضافه و یا حتی تغییر داده است . شکایت جعل در قرارداد را انجام دادم و به نتیجه رسید و ایشان تنها به پرداخت 10 میلیون جزای نقدی محکوم شد .
حالا سوال من این است که میشود از بنگاهدار بابت خیانت در امانت هم شکایت کرد تا بلکه خسارت زیادی که به بنده وارد کرده است را جبران کند ؟؟؟ نکته دیگر اینکه با توجه به قانون کاهش مجازات و قابل گذشت شدن جرم خیانت در امانت آیا زمان شکایت در این مورد نگذشته است زیرا بنده 2 سال درگیر اثبات جعل در بازپرسی و دادگاه بدوی و تجدید نظر بودم ؟
با سپاس از لطف شما

پاسخ ها :

خیانت در امانت بنگاه املاک مرور زمان در شکایت خیانت در امانت خیانت در امانت مرور زمان