مشاوره حقوقی رایگان - نصب ماهواره و قفل درب پشت بام

آیا مدیر ساختمان به بهانه جلوگیری از نصب ماهواره می تواند در پشت بام رو قفل کند ؟ لطفا کامل بگید که ایا مدیر به چه بهانه ای میتونه درب پشت بام رو قفل کند به بهانه رای مجمع عمومی یا اکثریت واحدها می تواند درب رو قفل کنه ؟

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام
امکان دسترسی به مشاعات برای همه باید وجود داشته باشه و مدیر چنین حقی نداره

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
باید در قالب یک قانون در صورتجلسات جلسه ساختمان درآمده باشد.