مشاوره حقوقی رایگان - مزایده ملک توقیفی بابت مهریه

با سلام.
بنده برای مطالبه مهریه، مهریه ام را به اجرا گذاشتم و منزل و تمام چیز هایی که به نام همسر بود رو توقیف کردم ولی ایشان منزلی که توقیفی کرده بودم رو به زیر قیمت و با همکاری یکی از املاکی ها به صورت قولنامه ای فروخته است و مهریه بنده 12 عدد سکه و 10 میلیون ریال وجه نقد در سال 1371 بوده است.
آیا میتوانم منزل توقیفی را از طریق اداره ثبت اسناد و املاک به مزایده بگذارم و مهریه ام را کامل بگیرم؟

پاسخ ها :

یوسف حزبا

جناب آقای یوسف حزبا :

با سلام برای بررسی دقیق موضوع لطفا شرح کامل موضوع را به همراه مدارک و مستندات خود را با واتساپ به شماره 09393050039 ارسال فرمائید تا راهکارهای قانونی لازم خدمتتان ارائه شود با تشکر یوسف حزبا ( hazba ) وکیل پایه یک دادگستری ....ضمنا هزینه مشاوره آنلاین 100 هزار تومان می باشد.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
شما میتوانید اقدام حقوقی خودرا در خصوص مزایده انجام دهید وشخصی که انرا بصورت قولنامه ایی خریداری نموده باید اثبات نماید معامله وی واقعی بوده وصوری نمی باشد در هرصورت انتقال ملک میتواند از مصادیق فرار از پرداخت دین تلقی گردد
جهت مشاوره وراهنمایی دقیقتر وراهکار حقوقی مناسب از پنل مشاوره تلفنی استفاده نمایید