مشاوره حقوقی رایگان - تهدید مدیر ساختمان که خودشان وکیل هستند در برابر خواسته به حق

مدیر ساختمان خودشان وکیل هستند . بنده که مالک یکی از واحدها هستم قصد داشتم به پشت بام بروم جهت تنظیم انتن ولی با درب قفل شده مواجه شدم. در تماس تلفنی با مدیر ساختمان که ضبط شده است اعلام کردن که در صورت نیاز درب رو باز خواهند کرد هر وقت بودن. بنده ازشون خواستم ممانعت از حق نکرده و درب را باز یا کلید در اختیار واحدها قرار دهند. اعلام کردند که نه در را باز خواهند گذاشت و کلید را درصورتی در اختیار من قرار خواهند داد که تمامی 16 واحد این درخواست را تایید کنند . در آخر مکالمه هم پیشنهاد دادن که برم شکایت کنم و اگر نتونستم موفق بشم من را به جرم افترا به زندان خواهند انداخت. ایا مدیر می تواند من را از داشتن حق تردد دلخواه به پشت بام منع کند ؟ ایا ایشان خواستند من را که خانوم هستم با این لحن بترسانتد ؟ میتوانم بعنوان تهدید و ارعاب از ایشون شکایت کنم ؟

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

مدیریت ساختمان به معنای تحکم و زورگویی نیست خیر ایشان نمیتوانند ممانعت از حق کنند شما و هر یک ازهمسایگان حق دارید به کلید پشت بام دسترسی داشته باشید برای تنظیم آنتن یا امور دیگر که مربوط به واحدتان میشود.در ضمن اگر حقی را در ساختمان مطالبه میکنید در مقابل دعوای افترا بی معناست .

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
استفاده اختصاصی از مشاعات باید با توافق کلیه مالکین باشد وبا توجه به اینکه شما قصدتان استفاده متعارف ونصب انتن بوده نه استفاده اختصاصی لذا مدیر ساختمان که مدعی است که کلیه مالکین باید اجازه بدهند حرف غیر مرتبط زده و میتوانند قفل را باز تا انتن نصب گردد