مشاوره حقوقی رایگان - دادخواست مطالبه خسارت تاخیر علیه احد از وراث

شخصی در سال 84 طی حکم دادگاه حقوقی پدرم را به پرداخت مبلغ 38 میلیون تومان محکوم کرد. قبل از اجرای حکم، پدرم سال 85 فوت شد. خواهان در دادخواست خود تاخیر تادیه را درخواست نکرده بود و من سال 95 کل 38میلیون را به اجرای احکام پرداختم و پرونده بسته شد.
حالا شخص طلبکار علیرغم دریافت کل محکوم به، در سال 1400 علیه من (بعنوان یکی از وراث) دادخواست مطالبه خسارت تاخیر تادیه داده (تاخیر از سال 84 تا 95) - ضمن اینکه سایر وراث رو طرف دعوا قرار نداده (چون به انحصار ورثه پدرم دسترسی نداشته).

1- آیا قانونی هستش که همه وراث به دعوا دعوت نشده اند؟
2 - آیا نسبت به متوفی پس از گذشت 15 سال از فوتش میتوان دعوای مطالبه خسارت تاخیر تادیه مطرح کرد؟

لطفا راهنمایی کنید چکار کنم.
متشکرم

پاسخ ها :

پرسشگر :

یک پاسخ به سه سوال داده شده است ضمن اینکه پاسخ بسیار کلی است و بدون راهنمایی است.
پاسخ وکیل مفید فایده نیست.

مطالبه خسارت تاخیر تادیه از یکی از وراث خسارت تاخیر تادیه بدهی متوفی خسارت تاخیر تادیه